Om Oss
Logga 2020

Om Oss


Restaurang & Pub 20+ har funnits i några år nu och vi har lyckats skapa en trivsam atmosfär där äldre Kortedalabor blandas med yngre i en lugn miljö. Vi vill gärna att vår kvarterskrog skall leva som en plats där alla känner sig välkomna. Kvarteskrogar är speciella jämfört med stadens krogar på det sätt att många fler besökare här känner varandra eller åtminstone känner igen varandra eftersom de ofta bor grannar eller bara någon hållplats från varandra. Här träffas gamla kompisar, gamla skolkamrater eller lagkompisar som inte setts på flera år och här skapas ny vänskap.


Här träffas stammisar, förbipasserande människor som ute efter en stilla stund och kompisgäng. Man läser tidningen i lugn och ro, samtalar med andra gäster om aktuella händelser eller delar med sig av roliga anekdoter. En öl, en bit mat från det enda Thai köket i norra Göteborg, eller kanske en kaffe. Allt detta serveras i en mycket trevlig miljö. Varannan söndag skapas något så unikt som ett Jam. Fritt fram för vem som helst att äntra scenen. Utan repetition skapas emellanåt inget mindre än magi. Tisdagar håller vi Quiz, som sig bör för en pub, en quiz som är lite utöver det vanliga.


Här finns möjlighet att spela Dart och storbildsskärm för alla stora sporthändelser. Under helger ökar vi tempot på musiken och dansgolvet är ert.


Det är lätt att hitta hit!